Tänään oli kolmas paimennuskerta. Tehtiin kahessa osassa kuletusta, ensin Sinikka meni edellä ja mä Sopan kanssa perässä ja toisella kertaa mä menin edellä ja Sinikka tuli perässä.

Nyt Soppa teki töitä paljon huonommin kun normaalisti. Napsi lampaan kikkareita pellosta ja haahus muutenkin ihan omiaan. Välillä tuli muutama hyvä pätkä, mutta ei sitä silti tuntunu kiinnostavan koko lampaat tippaakaan.. Kumma koira.

Tokalla pätkällä rupes keskittymään jo vähän paremmin, mutta haahus sillonkin vielä jonkun verran. Tokalla otettiin maahanmenoja myös, ja ne meni aika vaihtelevasti, ehkä vähän paremmin kun viimeks kuitenkin. Soda maltto odottaa aina lupaa lähteä liikkeelle, mutta lähti välillä vähän turhan sähäkästi. Kerran räjäytti koko lauman, mutta Weedy oli onneks matkassa ja kerkes kasata porukan ennen kun levisivät kunnolla. Sen jälkeen tuli muutama hienompi kuletus ja sitten lopetettiin. Ja tosiaan, voisin opetella peruuttamaan suoraan...

Huomenna So menee tahiniemeen hoitoon ja tulee taas keskiviikkona kotiin. Tästä paimennuskerrasta laitan varmaan sen jälkeen kuvia, jos siellä jotain julkaisukelpoista on.