Nyt on kaksi paimennuskertaa kirjottamatta. Viime viikolla Soda meni paimennuksesta suoraan hoitoon, ja tänään olikin sitten viimeinen paimennuskerta.

Viime kerta meni ihan hyvin, alussa ei millään meinannu malttaa käydä maahan, mutta sitten rupes sekin toimimaan. Olin ite koko ajan edessä.

Tänään oli ehdottomasti paras kerta. Tuli tosi pitkiä hienoja kuletuksia, eikä haistellu tai syöny kikkaroita juuri ollenkaan. Nyt myös kamera suostui toimimaan loppuun saakka, eli kuvia ja videoita tuli ihan kivasti. Niitä lisäilen meidän galleriaan ja tähänkin varmaan muutaman.

Viime sunnuntain agility oli peruttu eikä tokossakaan olla nyt käyty. Iltasin olen lähikentällä ottanut vähän seuraamisia, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetuloa. Ennen maahanmeno oli ihan super, mutta nykyään tarjoaa vaan seisomista, taidettiin reenailla sitä liikaa ja jäi päälle... Luoksetulossa palkkaan lähinnä pelkkää istumista, kun on ruennut varastamaan herkemmin. Alussa lähti jo kun henkeä vedin, mutta nyt pysyy sillonkin. Sivulle tuloa myös ollaan otettu, kun ei se osaa enää tulla ilman pientä apua. Vois vaikka opetella hillitsemään olkapäänsä...

Tänään käydään illalla tokossa ottamassa paikallamakuu, tuskin muuta kun oli se paimennuskin.

Lappiin lähdetään alkukuusta ja sinne Soda pääsee mukaan.

_small.jpg

_small.jpg