Tällä kertaa oli niin iso porukka, että jaettiin kahteen ryhmään. Meidän porukka meni jonnekkin ihan korpeen pakoon suunnistajia, mutta eikö sielläkin ensimmäisenä joku ukko ravaillu siitä alueen laidalta just ennen tallausta, eli pysyttiin vaan yhdellä alueenpuoliskolla... Mietittiin sitten, voiko sinne koiria laskeakkaan, mutta laskettiinpa kuitenkin.

Sodalla otettiin kaksi mielikuvaa, ensi kerralla sitten niitä hajun hakuja.

Minna vietiin ensin ison lenkin kautta piiloon kuusen juureen, ja sitten kierrettiin samaa reittiä takasin keskilinjalle. Lähetin siitä Sodan sitten ukolle, se lähti kyllä kovalla innolla ihan oikeaan suuntaan, mutta jäi kuusen viereen sitten jotain haistelemaan ja juoksentelemaan ympäriinsä. Lopulta palasi kuusen juurelle ja mentiin sitten sinne. Namit se söi purkista, mutta eipä kyllä juurikaan kiinnostanut. Lelu oli onneksi mukana nin Minna sitten sillä leikki. Minna sanoi, että selvästi näki kyllä Minnan siellä kuusen juuressa, mutta ei halunnut jostain syystä mennä ja lähti pistelemään omiaan.

Toisena vietiin Benita toiseen laitaan aluetta pienen kuusen juureen ja annettiin kaksi lelua valmiiksi, että palkkaa niillä. Benita vähän yllytti Soppaa ennen kun lähdettiin pois ja Sodalle jäi ehkä jopa pien hinku ukolle. Kierrettiin taas keskilinjalle ja siitä lähetin kuuselle. Soda lähti ensin oikeaan suuntaan, sitten lähti vasemmalle jonnekkin kiertämään ja kutsuin pois. Lähetin uudestaan ja nyt lähti etsimään suoraan oikeaan suuntaan ja löysi melkein heti.

Nyt pitäis käydä hallilta hakemassa koiralle liivi nin tulis koirallekki vähä työn tuntua hommaan.

Tänään käytiin tahiniemessä pelailemassa vähän palloa ja käveltiin sitten kotiin, illalla mennään vielä tokoilemaan viimeiselle kerralle.