Agilityä oli tänään taas. Ulkona kaks lyhyttä radan pätkää ja sisällä rengas.

Ensin otettiin ulkona hyppy-pussi-hyppy-suoraa. Ensin ohjasin kerran koiran vasemmalta puolelta ja meni ihan tosi hyvin, ei mitään ongelmaa. Sitten ohjasin oikealta, eikä hypännyt viimeistä hyppyä vaan piti korjata se. Otettiin uudestaan ja taas sama juttu. Satu katto vierestä, eikä nähny mitään vikaa ohjauksessakaan. Koira vaan veti muhun kiinni just ennen hyppyä. Otettiin vielä kerran, mietin, että jos oon vaan liian hidas eikä se ohjauksesta huolimatta haluu irrota sille hypylle. Koitin sit olla oikein ekstranopee ja nythä se sitten hyppäs. En sitten tiedä oliko nopeudesta oikeesti kiinni vai tuuria, mutta joo.. Pitäis ehkä koittaa olla nopeeNauru

Toisena otettiin toista suoraa pätkää, missä oli kepit ja kaks hyppyä. Otettiin ensin pelkkiä keppejä pari kertaa molemmilta puolilta ja meni tosi hyvin. Sitten otettiin erikseen hyppyjä, eikä taas meinannu irrota tokalle hypylle millään. Lopulta sit pyysin Satua pallon kans päähän ja otettiin koko suora yhteen ensin oikealta puolelta ja sitten vasemmalta. Molemmat meni tosi hyvin eikä ollu mitään ongelmaa. Pitäis näköjään harjotella sitä irtoomista vaan enemmän kun nyt oon jättäny sitä aina niin paljon, että pysysin ees jotenki perässä.

Viimesenä otettiin sisällä rengasta pari kertaa. Ensin muisteltiin vähän, että mikäs juttu tää olikaan. Sitten ohjasin kauempaa ja irtos ihan kivasti molemmilta puolilta.

Viikontakaisia paimennuskuvia löytyy kotisivujen kautta galleriasta, tähän heitän muutaman jos osaan valita... Apukoirina siis Sodan ikäinen koolietyttö Muffy ja vanhempi bortsutyttö Weedy.

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg