Käytiin tänään Tiinan ja Tepon kanssa Varkaudessa jälkitreeneissä. Meille neuvottiin suoran jäljen tekoa, ettei tarvi ruutuja tankata. Alkuun tallattiin pien pläntti ja siihen namia ja sitten jokaisen askeleen kohdalle namia. Semmonen suora pätkä ja päähän taas tallattu pläntti mihin jätettiin namikippo. Molempiin päihin laitettiin merkkitikut. Jäljen annettiin hautua hetki ja sitten lähdettiin ajamaan.

Soda oli tosi innolla menossa. Kävi omatoimisesti jäljen alkuun makaamaan ja siitä sitten näytin seuraavat askelet (olin vähän tallonut miten sattuu..). Soda meinas skippailla jotain askelia ja jyrätä koko jäljen läpi kerralla, että piti jarrutella. No tajus ainakin idean!

Nyt kun vielä löytyis hyviä maastoja harjotella itsenäisesti nin ei tarvis aina Varkauteen lähteä tekemään. Ja tosiaan, soitettiin Tiinan kanssa miten Pieksämäellä on harjotuksia, ja tällä kertaa vedottiin kelirikkoon. Ilmeisesti täällä treenataan vain muutama kerta vuodessa, siihen aikaan kesästä kun ei oo kuuma, ei sada, ei oo kylmä eikä muurahaisia jne.