Eilen käytiin Varkaudessa ottamassa hakua. Tällä kertaa Sodalle otettiin ensin pelkkä makkararinki ja katsottiin mörköileekö pahasti. Ja eihän se metsässä tietenkään... Panu meni vaivihkaa kuusen juureen piiloon vähän matkan päähän ja lähetin Sodan sinne sitten ihan päin mäntyä (kuuseen kai se ois pitäny..). Kovasti se kuitenkin etsi ja löysi Panun aika pian. Enempää ei sitten otettukkaan.

Seuraavalla kerralla tarkoituksena ottaa yksi mielikuva ja yksi hajunhaku, mitä vähän pohjustettiinkin edellisellä kerralla.

Tänään käytiin tokoilemassa neljäs osa, koko aika liinassa. Soda pysy tosi hyvin lähellä eikä juurikaan käynyt muita moikkailemassa, sitten kun Vala tuli lähelle nin yritti sinne.

Ensin otettiin hyppyä. Soda jää ihan liian lähelle hyppyä ja oikeastaan pyöräyttää itsenä jo hypyn päällä ympäri. Ekan hypyn se hyppäs suoraan hypyn päälle... Eli ruettiin reenaamaan lelun kanssa (minkä nimenomaan rivitokossa kielsivät..). Heti meni hyppy paaaljon parempaan päin. Lennokkaasti ja vauhdilla yli.

Toisena otettiin noutoa. Soda kyllä pitää kapulaa hyvin sekä edessä että sivulla, pitäis vaan pidemmän aikaa.. Kotona siis nurkassa pitoharjotuksia edessä.

Kolmantena oli liikkeestä seisominen. Jätin Sodan aina seisomaan ja kävin pyörimässä siinä ympärillä ja kehuin hiljakseen ja muistuttelin käskystä. Palasin sivulle ja palkkasin. Aluksi Soda meinas rueta taas pyörimään, mutta nyt ei palkattu ollenkaan vaan otettiin koko homma uudestaan. Kun menin palkkaamaan meni tosi hyvin! Kaveri hoksas kerrasta idean.. Haluttiin vielä toinen onnistunut, mutta eipä tuon pää meinannut enää kestää toistoja, mutta tuli se lopulta sieltä sitten.