Soda oli nyt ekaa kertaa mukana oikeissa haku-reeneissä. (Ja sillä oli myös ihan uusi kuski!) Sodan reeni oli ihan viimesenä kun sille piti ottaa täysin tyhjä tallaamaton maasto. Panu kierti jostain kaukaa piiloon semmosen kuusen kiven ja mättään väliin ja laitto merkin kuusen oksaan et tiedettiin missä se on. Me kierrettiin toista kautta Sodan ja Reijan kanssa, eikä Soppa tietysti voinu tajuta mitä se oli tekemässä. Käveltiin sit kutakuinki maalimiehen yli ja Sodasta oli kamalan hauskaa. Panu syötti namit ja leikki Son kans jonku aikaa.

Otettiin vielä toinen. Ootettiin että Panu kierti piiloon ja kierrettiin ite taas toista kautta. Nyt Soda ehkä jo vähän etti, mutta edelleen silmillä ja nenä oli offilla. Jossain vaiheessa kun näytti, että So sai hajun, Reija käski laskee hihnan irti kädestä, mutta Soppa lähtikin juoksemaan meidän vanhoja jälkiä ympäri ja en tiedä saiko se lopulta ilmasta hajun vai tuliko se Panun jälkiä pitkin piilolle, mutta löys kuitenkin nenällä.

Jätettiin reeni siltä erää siihen. Kun oltiin tulossa pois metsästä Soda säikähti kantoa joka oli sammalen ja jäkälän alla ja sille piti sitten jäädä rähisemään. Jotain keppiäkin säikähti. Taitaa olla taas mörköilyt päällä.