Nyt on taas koirat omissa kodeissaan. Hermannin kanssa käytiin koirapuistossa ja otettiin siellä vähän luoksetuloja ja seuraamista, ei mitään ihmeitä kun oli niin kuuma. Kotiin asti ei meinannut voimat riittää millään, mutta kyllä se sitten mäen yli jotenki kampes. Tänään käytiin Tiinan ja Artun kanssa lenkillä herneniemessä ja Hep sai juosta siellä vapaana. Se kahlaili myös tosi paljon, vaikka ei yleensä välitä oikein siitäkään, ihmeen syvälle se meni. Sitten Hermanni haettiinkin jo kotiin.

Sodan, Tiinan ja Tepon kanssa käytiin uimassa koirien uimiksella, nyt on kaikilta heitetty virallisesti talviturkki. Soda oli ihan intona uimisesta! Se vaan pomppi vedessä ja lähti itestään syvälle uimaan ja ei meinannut millään saada sitä enää järvestä pois kun siellä oli niiiiiiiin ihanaa peuhata. Juoksenteli keppien perässä. Tais se jossain välissä uppeluksissaki käydä ja kaikki oli vaan niin ihanaa! Pitäis löytää jostain vepe-ryhmä... Poislähtiessä piti pistää hirvee rähinäprotesti, että vielä täytyy päästä ja bää en haluu autoon. Hirmunen kiukkupuuska...

Uinnin jälkeen viedä agility. Ulkona otettiin keppejä, ja Soda oli ihan liekeissä. Pysy tosi hyvin kädessä, vaikka ympärillä oli paljon muita koiria pyörimässä. Ei myöskään hermostunu, vaikka en meinannu millään pysyä koiran perässä. Saatiin pari onnistumista ja lopetettiin siihen. Sitten otettiin samassa yhteydessä sylikäännöstä, ja se meni tosi hyvin.

Hallissa otettiin puomia. Sodalla oli aivan mahoton hoppu puomille, eikä millään ois malttanu ottaa kontaktia kunnolla. Kyllä se sitten parin kerran jälkeen alko tasottumaan, halaili kontaktia.. Pari kertaa tippu noususta kun oli niin kova kiire, eikä malttanut tassuihinsa katsoa, mutta ei kun uudestaan vaan kampesi eikä ollut millänsäkkään. Alastulo meni hillitymmin, vaikka sillonkin meinas perä lipsahtaa kyydistä.

Huomenna lähdetään heti aamusta ajamaan Vehmersalmelle paimennukseen, Rumban blogissa olikin ilmestynyt Rumban paimennuksista jotain.