Vanha blogi on nyt poistettu, mutta viimeisimmän merkinnän pelastuskoiraharjoituksista kopioin tämän merkinnän loppuun kun ei ehtinyt varmaan päivää pidempään olla näkyvillä.

Uudet kotisivut löytyy osoitteesta: http://personal.inet.fi/koti/sodapop/ Yritän saada sen näkyviin myös tuohon blogin kylkeen joskus..

Tässä vielä näistä etsintätreeneistä:

"Sopan ekat etsintätreenit

21.02.2009 12:38 | Elsa

Lähettiin eilen Tiinan ja Artun kans Varkauteen etsintätreeneihin ekaa kertaa, kun eihän täällä Pieksämäellä mitään reenejä voi pitää niin kauan kun on lunta maassa tai yhtään hämärää.. Nojoo, oli aika veikee matka, ihan hassua ku Tiina ajo : D

Oltiin kuudelta perillä harjotuspaikalla. Se oli semmonen aika jännä, ei tuu nyt mieleen sitä sanaa d: Hirmusesti isoja kivenlohkareita, puupinoja ja muuta rompetta ympäriinsä ja polkuja seassa. Kaikki tietysti lumen peitossa. Aluks päätettiin vuorot. Siellä oli meidän lisäks sileekarvanen noutaja, suomenlapinkoira ja kaks porokoiraa.

Sopan vuorolla otettiin ensin makkararinki. Sodalla oli taas mörköpäivä ja haukututti aluks aivan kamalasti. Kyllä se pikkuhiljaa sit rohkastu ja kävi järestään hotkimassa kinkkuja jokaiselta. Ringin jälkeen Mirkku lähti ekana piiloon semmosen nyppylän taa. Kohta Soda laskettiin irti ja se ravaili hirmusti ees taas. Musta tuntuu, että se saatto huomata Mirkun kun pari kertaa siinä paikkeilla pysähty, mutta ei sit uskaltanu mennä luokse. Vasta kun me oltiin melkein kohdalla, Soda uskalti mennä hakemaan namit.

Panu meni seuraavana piiloon, mutta tällä kertaa annettiin Sopan nähdä minne. Nyt Soppa juos suoraan Panun luo, mutta tuli sit heti pois ja juoksenteli ympäriinsä siinä lähellä. Pelotti eikä uskaltanu jäädä eväille. Mentiin sit aina sillon lähemmäs kun Soda katto maalimiestä tai meni kohti, lopulta se sit rohkas mielensä. Sit ku Panu oli nousemassa, Soda säikähti sitä ja sit piti taas uudestaan kaveerata. Mutta kyllä se siitä sit taas rohkastu ja tais jäädä hyvä maku suuhun d:

( Päivitetty: 21.02.2009 13:47 )


 - Elsa |"