Käytiin tänään Sopan kanssa varkaudessa pelastuskoira-harjotuksissa. Tällä kertaa harjoteltiin erilaisilla alustoilla liikkumista.

Ensin koirat piti saada pysymään hetki ylösalaisin käännettyjen pullokorien päällä. Soda kyllä nosti etutassut ihan mielellään koreille, mutta sitten saikin kieroilla ihan hyvän aikaa, ennen kun kaikki käpälät nous. Sitten kun kerran oli kokonaan korien päälle noussut, nin nous mielellään toisenkin kerran ja pysy myös siinä.

Toisena oli puulavat, joista osa oli aseteltu niin, että keikkuivat pikusen. Lavoille Soda meni helposti ja pysy myös keikkuvilla tosi kivasti. Mä palkkasin koiraa ja Hertta heilutteli lavoja alla.

Seuraavana jokainen nosti koiransa lastauslaiturin tapasen päälle, siitä otti uudelleen syliin ja kantoi jonossa seuraavalle. Itse sai kulkea mukana palkkaamassa koiraa. Koira annettiin vielä yhden ihmisen syliin, joka kävi laskemassa sen lumipenkkaan. Lopuksi koira kutsuttiin jonon toiseen päähän luokse.

Viimesenä mentiin kaikki koirat (8 koirakkoa) jonossa laiturin tapaselle. Ensin koirat nostettiin ja sitten kiivettiin ite perästä. Lähdettiin kulkemaan kapeaa laituria koirien kanssa kaikki yhdessä kasassa. Mentiin semmosen kaiteen välistä ja jäätiin semmoseen välikköön. Lopuksi vielä yksitellen mentiin ritilärappuset alas koirien kanssa.

Vielä ois ollu muutama pien harjotus, tötsien päällä hyppimistä, keikkuva liukas alusta, metalliputki ja rappusia, mutta meidän piti lähteä siinä kohtaa, että ehdittiin ajoissa takasin Pieksämäelle.

Ehdittiin just ajoissa takasin mäkeen ja Tiina puotti mut hallille, missä oli agilityn alkeitten info-kerta alkamassa. Kävin siellä ilmottautumassa ja kuuntelin esittelyt ja muut. Ryhmä jaettiin kahteen pienempään porukkaan, ja meillä on harjotukset sunnuntaisin 19:30.

Sitä ootellessa..