Käytiin tänään taas Varkaudessa etsintätreeneissä. Tällä kertaa Sopan vuoro oli ihan ekana, otettiin makkararinki lihapullilla.

Sen jälkeen Hertta lähti ensimmäisenä piiloon. So innostu kamalasti ja ois lähteny heti perään, kun Hertta vähän heilutteli namirasiaa ja yllytti Sodaa. Laskin Sopan irti ja se lähti hirmusta kyytiä ettimään, kierti pienen lenkin hangen kautta ja paineli lopulta suoraa kyytiä Hertan lumikasan ohi. Siinä sitten aikamme ooteltiin, Soda vähän kiehnäs hangessa ja heitteli risuja. Lopulta se sitten sai hajun ja paineli suoraan Hertan luo.

Pasi meni tokaan piiloon. Soda lähti taas innokkaana etsimään, juos rojukasan ohi ja sai hajun. Sitten se löyskin melkein heti Panun rojun välistä. Nyt sitä vähän pelotti ja haukututti, kun oli niin kumma asento ja samalla Panu koitti itteään kaivella ylös sieltä. Ahneus voitti lopulta ja rohkeus riitti.

Kolmas ja viimenen piilo tehtiin helppo. Hertta meni Sopan silmien eessä polun varteen lumikasan taakse ja nyt löyty heti. Siinä kun Hertta palkkaili Soppaa, nin puskasta rymisti valtava labradoripoika. Sain Sopan niskavilloista talteen ja Hertta ehti väliin nappaamaan labbiksen kiinni. Omistaja tuli sitten hakemaan koiransa ja lähtivät menemään. Sai Sodaki vähä jännitystä elämään.

Loppuajan lymysin puskissa maalimiehenä ja Soda odotteli autossa.